Cultuurbedrijf RiQQ nodigt senioren uit de gemeente Rheden uit

Foto: Cultuurbedrijf RiQQ

RHEDEN – Met een kleine groep leeftijdgenoten de natuur opzoeken? Omgeven door bomen en hei een schilderij of tekening maken?  Dat kan deze zomer. Cultuurbedrijf RiQQ nodigt senioren vanaf 65 jaar uit de gemeente Rheden uit voor het project ‘kijken en creëren in de natuur’.

In nog twee bijeenkomsten in bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden neemt een docent beeldende kunst deelnemers mee op een avontuur van kijken en weergeven. De bijeenkomsten vinden plaats op woensdag 5, 12, 19 en 26 juli van 10.00 uur tot 12.00 uur of van 13.30 uur tot 15.30 uur.

Het is voor iedereen vanaf 65 jaar met of zonder ervaring met tekenen en schilderen. Bent u minder mobiel, deelnemers kunnen door een vrijwilliger opgehaald en thuisgebracht worden. De kosten zijn 12,50. Aanmelden kan via www.Cultuurbedrijfriqq.nl.