Verenigingen

Cultuurbedrijf RiQQ nodigt senioren uit de gemeente Rheden uit

Foto: Cultuurbedrijf RiQQ

RHEDEN – Met een kleine groep leeftijdgenoten de natuur opzoeken? Omgeven door bomen en hei een schilderij of tekening maken?  Dat kan deze zomer. Cultuurbedrijf RiQQ nodigt senioren vanaf 65 jaar uit de gemeente Rheden uit voor het project ‘kijken en creëren in de natuur’.

In nog twee bijeenkomsten in bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden neemt een docent beeldende kunst deelnemers mee op een avontuur van kijken en weergeven. De bijeenkomsten vinden plaats op woensdag 5, 12, 19 en 26 juli van 10.00 uur tot 12.00 uur of van 13.30 uur tot 15.30 uur.

Het is voor iedereen vanaf 65 jaar met of zonder ervaring met tekenen en schilderen. Bent u minder mobiel, deelnemers kunnen door een vrijwilliger opgehaald en thuisgebracht worden. De kosten zijn 12,50. Aanmelden kan via www.Cultuurbedrijfriqq.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten