Streeknieuws

Ho-Pin Tung uit Velp tweede in 24 uur van Le Mans

Foto: Flickr.com / David Merrett

VELP – Ho-Pin Tung uit Velp is samen met zijn team tweede geworden in het algemeen klassement van de de 24 uur van Le Mans.

De 34-jarige Velpenaar reed in de Oreca 07 Gibson voor Jackie Chan DC Racing x Jota Sport samen met zijn teamgenoten Oliver Jarvis en Thomas Laurent. Ho-Pin Tung en zijn team eindigden achter het team van Porsche.

Naast de tweede plek in het algemeen klassement wist de ploeg ook nog eens de winst te pakken in de lichtere klasse LM P 2. ‘Dit had niet beter kunnen gaan. Ik ben zo blij’, schrijft de Velpenaar op zijn website.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten