Verenigingen

GoGo Rheden behaalt 2e plaats tijdens trio triathlon Aalten

Foto: Studio Rheden

RHEDEN – Het Rhedense trio triathlon team ‘GoGo Rheden’ heeft tijdens de jaarlijkse triathlon van Aalten de tweede plaats weten te behalen in de categorie Trio Triathlon. Hiermee weten zij hun 2e plaats van 2016 te prolongeren.

Een teamtriathlon doet een het onderdeel zwemmen, fietsen en rennen achter elkaar. Daarna worden de tijden bii elkaar opgeteld. Samen heeft het team uit de gemeente Rheden ook de tijd weten te verbeteren met 2 minuten.

GoGo Rheden bestaat uit Fleur van Neerden Minkman (zwemmen), Anne van Leeuwen (fietsen) en Muriel Brink (hardlopen).

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten