Streeknieuws

Gans in Velp door hond doodgebeten

Foto: Pixabay

VELP – De politie doet onderzoek naar een gans die in Velp vermoedelijk is doodgebeten door een hond.

Dat gebeurde al een week geleden op maandag 12 juni. Volgens de politie was de gans dood aangetroffen bij de vijver aan de Aalscholversingel in Velp.

‘Via een buurtbewoner begrepen wij dat een kleine hond, waarvan de eigenaar in één van de flats aan de Aalscholversingel zou wonen, regelmatig achter ganzen aanjaagt en ze probeert te bijten’, schrijft de politie.

Daarom wil de politie in contact komen met deze eigenaar.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten