Verenigingen

Zomeroptreden Koor van Plezier op Kastanjelaan 13

Foto: Pixabay

VELP – Het Koor van Plezier zal op zondag 25 juni weer een zomerzangmiddag-concert verzorgen. En evenals vorig jaar is daarvoor de concertzaal van ‘Kastanjelaan 13’ in Velp als locatie gekozen.

Met dit concert wordt tevens afscheid genomen van dirigente Martinique Visser, die het koor sinds de oprichting heeft geleid.

Op het programma staat een aantal Engelstalige songs uit onder meer de musicals ‘My Fair Lady’, ‘The Sound of Music’ en ‘West Side Story’, die zowel solo door enkele koorleden zullen worden uitgevoerd, als ook in koor-bewerking door het voltallige koor ten gehore worden gebracht.

De pianobegeleiding zal worden verzorgd door Kees Luiten, bijgestaan door Peter Berns, viool. en begint om 15.00 uur. De toegang is gratis.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten