Wijkvoetbaltoernooi DVOV zoekt voetballers in Velp en Rozendaal

EK Voetbal bij DVOV in Virtual Reality
Foto: Pixabay

ROZENDAAL – Voetbalvereniging DVOV organiseert dit jaar opnieuw het Wijkvoetbaltoernooi voor teams uit de wijken van Velp en Rozendaal. In 2014 organiseerde voetbalvereniging DVOV het wijkvoetbaltoernooi voor de eerste keer in de leeftijd van 25 tot wel 60 jaar op de Pinkenberg.

Nu al weer voor de vierde keer organiseert DVOV dit wijkvoetbaltoernooi op vrijdagavond 1 september 2017 voor mensen uit de wijken van Velp en Rozendaal.

Tijdens dit wijkvoetbaltoernooi worden er wedstrijden gespeeld in teams van 7 tegen 7 spelers. De minimum leeftijd is 25 jaar. DVOV heeft Velp en Rozendaal ingedeeld in 8 wijken. Iedereen in deze wijk kan zich op-geven. Dat kan als team of individueel. Zin om mee te doen? Aanmelden kan via dvov.nl.