Streeknieuws

Urenlang geen treinen tussen Zutphen-Dieren door stroomstoring

Foto: Pixabay

DIEREN – Tussen Dieren en Zutphen reden donderdagavond geen treinen. De oorzaak was een stroomstoring.

Voor gestrande treinreizigers reden er stopbussen tussen Dieren, Brummen en Zutphen.

Rond 21.45 uur reden de treinen weer volgens het spoorboekje. Het is niet bekend hoe de stroomstoring is ontstaan.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten