Streeknieuws

Zo patrouilleert de brandweer vanuit de lucht

Foto: Facebook brandweer Gelderland-Midden

ARNHEM – De brandweer patrouilleert deze week extra boven onder meer Nationaal Park Veluwezoom vanwege het extra risico op natuurbranden. In een filmpje op Facebook geeft de brandweer vanuit de lucht een bijzonder kijkje achter de schermen.

Door het droogte geldt er momenteel code oranje voor het risico op natuurbranden. Met vluchten boven de natuurgebieden kan snel alarm worden geslagen bij een beginnende bos- of heidebrand.

Op het filmpje zijn brandweerman Henk Peters en pilote Aletta Frieling te zien. Zij observeren de Veluwezoom en Arnhem.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten