Verenigingen

Kinderavondwandeling op landgoed Rosendael

Foto: Dies Goorman

ROZENDAAL – De boswachter van Geldersch Landschap en Kasteelen organiseert op zaterdag 1 juli een wandeling voor kinderen en hun (groot)ouders op de Koningsberg op landgoed Rosendael.

Het is zomervakantie, dus kinderen mogen vast wat langer op blijven. Op de Koningsberg vertelt de boswachter in 1,5 uur allerlei natuurweetjes en kunnen de kinderen zich uitleven tijdens een aantal leuke en leerzame opdrachten.

Na afloop krijgen alle kinderen een kleine verrassing mee naar huis. Het is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en start om 19.00 uur op de parkeerplaats bij kasteel Rosendael aan de Beekhuizenseweg in Rozendaal. Reserveren is noodzakelijk via www.glk.nl/evenementen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten