Streeknieuws

De Vôlle Bloas wint publieksprijs op Rhedense Dweildag

Foto: Rob Pietersma

RHEDEN – Muziekmakerij De Vôlle Bloas uit Nijmegen wisten zondag de publieksprijs in de wacht te slepen tijdens de 19e Rhedense Dweildag. Op het Meester B. van Leeuwenplein in Rheden stonden zeven orkesten te spelen om het publiek te vermaken.

Na de hittegolf van afgelopen week was het weer een stuk minder dit weekend met bewolking en af en toe wat motregen. Daardoor was er volgens de organisatie te weinig publiek, maar de orkesten wisten de aanwezige mensen prima te vermaken met de muziek.

Voor de jeugd was er onder meer een zweefmolen en een springkussen.  De organisatie kijkt ondanks  het weer terug op een redelijk geslaagde dag.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten