Streeknieuws

Oude IJsselbrug in Zutphen zit acht weken dicht

Foto: Omroep Gelderland

ZUTPHEN – De Oude IJsselbrug in Zutphen is sinds maandag acht weken gesloten voor gemotoriseerd verkeer. De brug wordt opgeknapt en gedeeltelijk verbreed. De brug is tijdens de werkzaamheden wel toegankelijk voor fietsers en voetgangers.

De brug krijgt een breder fiets- en voetpad en er komt een trap vanaf de brug naar de Tichelbeeksewaard. Daarnaast krijgt de brug een opknapbeurt, wordt hij Zutphens blauw geschilderd en wordt er nieuwe verlichting aangelegd.

De werkzaamheden aan de brug zijn half mei begonnen en duren zeker nog tot het einde van dit jaar. De stad blijft voor gemotoriseerd verkeer bereikbaar via de nieuwe IJsselbrug en via de N348. De afsluiting duurt tot en met vrijdag 18 augustus.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten