Verenigingen

Eerbetoon aan Rhedense Veteranen op het gemeentehuis

Foto: Studio Rheden

RHEDEN – In verband met de Nederlandse Veteranendag ontvangt burgemeester Petra van Wingerden-Boers donderdag (29 juni) om 14.30 uur veteranen die in de gemeente Rheden wonen. Tijdens de bijeenkomst spreekt de burgemeester haar waardering uit voor het werk van deze Rhedense veteranen.

Het officiële programma begint om 15.15 uur in de raadzaal. Als gastspreker treedt op de heer Bert Keers, Hoofd Cluster Decoratie van het Ministerie van Defensie. Na afloop van het officiële gedeelte is er een informeel samenzijn met als afsluiting een Indische maaltijd.

Veteranen in de gemeente Rheden
De gemeente Rheden kent bijna 300 veteranen. Zij zijn rechtstreeks betrokken geweest bij oorlogshandelingen of vredesmissies. Niet alleen in de Tweede Wereldoorlog, Korea en Indië maar ook in Libanon, Cambodja, het voormalig Joegoslavië, Irak of Afghanistan en Nieuw Guinea.

Daarom nodigt de burgemeester deze militaire veteranen, samen met hun partner/begeleider, uit voor een ontmoeting op het gemeentehuis.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten