Instawalk op landgoed Rosendael op zondag 2 juli

Foto: Ton Rothengatter

ROZENDAAL – Op zondag 2 juli organiseert Geldersch Landschap & Kasteelen (GLK) voor de eerste maal een instawalk. Deze zal plaatsvinden op landgoed Rosendael. De middag start om 13.30 uur en duurt ongeveer 3 uur. 

Een Instawalk is een populair wereldwijd fenomeen, waarbij deelnemers tijdens een rondleiding door een bepaald gebied meer te weten komen over dat gebied en daar foto’s van maken met hun mobiele telefoon.

Deze foto’s worden door de deelnemers op Instagram voorzien van een hashtag (#). Door de foto’s te koppelen aan de hashtag ontstaat er een fotogroep op Instagram.

Reserveren is noodzakelijk via www.glk.nl/evenementen.

Een boswachter en een fotograaf van GLK nemen u mee over landgoed Rosendael. De boswachter geeft onderweg achtergrondinformatie over het gebied en de fotograaf geeft fotografietips. Naast het park met tuinsieraden kunt u tijdens deze instawalk ook de paardenstallen en de kasteelkeuken fotograferen en mag u voorbij het koordje bij de schelpengalerij stappen om close up foto’s te maken. De mooiste foto’s worden door GLK geplaatst op instawalkglk.