VVD Rheden stelt gesprek met inwoners een week uit

Foto: Studio Rheden

RHEDEN – VVD Rheden is zich aan het voorbereiden op de Gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018. De VVD wil de komende maanden aan de slag gaan met het opstellen van een verkiezingsprogramma voor de periode 2018-2022. Door de weersomstandigheden( veel regen, slecht weer) is dit verplaatst van 1 juli naar zaterdag 8 juli in De Overtuin in Velp. 

De VVD wil de inhoud van dit programma samen met inwoners opstellen. VVD Rheden gaat hiervoor de langs de zeven dorpen van de gemeente Rheden en nodigt belangstellenden uit om mee te denken over de toekomst van de gemeente.

Tijdens deze meeting op 8 juli van 11.00 tot 13.00 uur zullen de huidige fractieleden, kandidaat raadsleden en wethouder Ronald Haverkamp aanwezig zijn om met belangstellenden in gesprek te gaan. Het programma dat hieruit voorkomt zal als inzet voor eventuele coalitie-onderhandelingen gebruikt worden.