Verenigingen

Park Hof te Dieren zet haar deuren 1 dag open

Foto: IVN Jannie de Jong

DIEREN – In park Hof in Dieren, wat normaal gesproken alleen in uitzonderlijke gevallen de deuren opent, geeft IVN Oost-Veluwezoom op maandag 3 juli een wandeling. De start is om 09:30 uur bij de ingang aan de Arnhemsestraatweg 14 in Dieren.

De Stichting Twickel heeft de laatste jaren veel gedaan om het park weer terug te brengen in de goede staat. Zo rond de langste dag is het resultaat in zijn volle glorie te bewonderen. Bijzonder zijn de mooie bomen, de oude muur en de vijvers die worden bezichtigd.

De wandeling in park Hof in Dieren is gratis. Aanmelden is niet nodig.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten