Streeknieuws

Studio Rheden op nieuw kanaal bij KPN, Telfort en XS4ALL

Foto: Studio Rheden

VELP – Studio Rheden  zit sinds dinsdag 4 juli bij diverse kabelmaatschappijen op de digitale mediabox op een nieuw kanaalnummer. Het gaat om KPN, Telfort (witte afstandsbediening) en XS4ALL. 

Studio Rheden TV was te ontvangen via kanaal 324, maar sinds  4 juli zit  de publieke omroep voor Rheden en Rozendaal op kanaal 1408.  Ook Studio Rheden Radio is verhuist van 784 naar 1108.

Bij KPN, Telfort en XS4ALL ging de hele zenderlijst op de schop en daarom kreeg ook Studio Rheden een nieuw plekje op de kabel.

De NLPO (Nederlandse Lokale Publieke Omroep) is niet blij met de verhuizing van de lokale zenders naar een veel hoger kanaalnummer. Daardoor zijn de lokale omroepen minder goed te vinden, vindt de NLPO. Ondanks gesprekken en bezwaren bleef KPN bij het besluit.

Via de overige kabelmaatschappijen, zoals Ziggo en Tele2, verandert er niets. Kijk voor alle frequenties op www.studiorheden.nl/frequenties.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten