Streeknieuws

Busstation in Dieren schuift een stukje op

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

DIEREN – Het busstation in Dieren schuift een stukje op. De aannemer is maandag met het bouwen begonnen. Het busstation schuift iets naar het oosten en krijgt daar gelijk een definitieve plek.

Het huidige busstation op de hoek van Harderwijkerweg en Burgemeester de Bruinstraat moet weg omdat vanaf begin augustus aan de westzijde van het station begonnen wordt met de bouw van de open tunnelbak.

Overigens krijgt het nieuwe busstation een tijdelijke inrichting. Er komen een bushalte, invalideparkeerplaatsen, een taxistandplaats, fietsenrekken en fietsenkluizen. De werkzaamheden worden op werkdagen uitgevoerd. Pas volgend jaar wordt het busstation definitief ingericht.

De provincie verwacht weinig overlast. Wel kan af en toe het verkeer op de N348 een paar minuten ‘stil’ worden gezet vanwege de werkzaamheden.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten