Verenigingen

Wildspeuren met IVN Oost-Veluwezoom

Foto: Corlène van der Camp

ELLECOM – IVN Oost-Veluwezoom organiseert op vrijdag (7 juli) een speurtocht door de bossen van de Veluwezoom. De start is om 19:30 uur op de parkeerplaats het Sterrebos, aan de Zutphensestraatweg in Ellecom.

De gidsen gaan op zoek naar herten, reeën en wilde zwijnen die in de schemering naar voedsel zoeken. De tocht duurt ongeveer 2,5 uur. Het wordt aangeraden om stevige schoenen te dragen, geen luchtjes te gebruiken (parfum) en om een verrekijker mee te nemen. Stilte tijdens de wandeling vergroot de kans om wild waar te nemen.

Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis. Honden zijn op deze wandeling niet toegelaten. Kijk voor meer informatie op Ivnoostveluwezoom.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten