Verenigingen

Burgemeester Petra van Wingerde opent Kampioenschap Schaken

Foto: archief Martin de Jongh

DIEREN – Het Condigne Open Nederlands Kampioenschap Schaken vindt dit jaar plaats van 24 juli tot en met 3 augustus in Theothorne in Dieren. In totaal doen er negen grootmeesters en 31 buitenlandse spelers mee. Het toernooi wordt geopend door burgemeester Petra van Wingerden-Boers.

Het evenement wordt voorafgegaan door het Nederlands kampioenschap voor veteranen en senioren, dat al op zondag 16 juli begint in Theothorne.

De toppartijen van het Open NK zijn live te volgen op de toernooiwebsite. Dit jaar zal de verslaggeving voor de eerste maal plaatsvinden via een blog op de website Schaakbond.nl die tijdens de live-partijen wordt bijgehouden.

Foto: ONK / Peter Boel

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten