Verenigingen

Seniorenwandeling over kasteellandgoed Rosendael

Foto: Ton Rothengatter

ROZENDAAL – De boswachter van Geldersch Landschap en Kasteelen geeft op zondag 23 juli een seniorenwandeling door het park van landgoed Rosendael. Deze wandeling is speciaal op de agenda gezet voor mensen die wat minder ver kunnen of willen lopen.

Naast aandacht voor de tuinen en  mooie bomen vertelt de boswachter ook alles over het beheer van het park, de stuwwal, de ornamenten en de beek op het landgoed.

De wandeling, niet geschikt voor mensen met een rollator, rolstoel of scootmobiel, start om 14.00 uur bij de ingang van kasteel Rosendael. Deelname kost 5 ,00. Kijk voor meer informatie op www.glk.nl. Reserveren niet nodig.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten