Verenigingen

Open Coffee voor ondernemers in Rheden ook in de vakantie

Foto: Pixabay

RHEDEN – In Hotel de Roskam in Rheden kunnen op donderdag 27 juli tussen 09 en 11 uur alle ondernemers (groot en klein) uit de gemeenten Rheden en Rozendaal komen netwerken.

Dit houdt in dat ondernemers onder het genot van een kop koffie of thee andere ondernemende mensen kunnen ontmoeten.

Ook al zijn veel mensen met vakantie, Open Coffee Velp/Rheden  gaat gewoon door. Misschien is  dit wel een mooie gelegenheid om zelf eens een kijkje te komen nemen en om andere ondernemende mensen te ontmoeten. Een lidmaatschap of contributie is niet aan de orde.

Heb je Open Coffee nog nooit bezocht als ondernemer of wil je ‘iets’ voor jezelf te beginnen, maar weet je niet waar te beginnen? Ga dan op 27 juli langs in Hotel de Roskam.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten