Streeknieuws

Kentekenplaten weg na reeks pesterijen in Velp, politie zoekt dader

Foto: Studio Rheden

VELP – De politie zoekt een man die in Velp van een auto de kentekenplaten heeft gestolen. De dader is vastgelegd op camerabeelden die te zien waren in het opsporingsprogramma Bureau GLD van Omroep Gelderland.

Het slachtoffer had al camera’s bij zijn huis opgehangen na een reeks pesterijen. Op zondag 18 juni komt er een man bij de auto van het slachtoffer.

Met een beetje kracht is de kentekenplaat aan de voorkant van de auto zo los. De plaat aan de achterkant lukt de man niet.

Sinds november vorig jaar is de eigenaar van de wagen al zeker 4 keer het slachtoffer geworden van pesterijen. In totaal is de schade zo’n 200 euro en omdat er camera’s opgehangen zijn, zijn ook daar kosten aan gemaakt.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten