Verenigingen

De Tuin van Sjef ook open in de vakantie

Foto: Tuin van Sjef

VELP- Wie in de vakantie nog iets leuks wil doen kan zondag een bezoek brengen aan ‘De Tuin van Sjef’. Op 30 juli is de tuin van 13 tot 17 uur opnieuw open . Er zijn rondleidingen om 13.30 en 15.30 uur door Nigel Harle en Cor van Hoften , beiden flora en natuurkenners.

De Tuin van Sjef, midden in de bebouwde kom van Velp en grenzend aan de Rozendaalse Beek, heeft na het overlijden Sjef van der Molen in 2014 door crowdfunding een doorstart kunnen maken.

Er is ook een documentaire over Sjef zelf te zien. Kijk voor meer info over de stichting en de toekomst van deze tuin op www.detuinvansjef.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten