Verenigingen

Velleper Donderdagen van start

Foto: Pixabay

VELP – Komende donderdag is het zover. Dan staat Velp weer in het teken van de Velleper Donderdagen. In het centrum van Velp worden wederom ruim 200 kramen opgebouwd voor de eerste Velleper Donderdag van dit jaar. De braderie begint om 11.00 uur en duurt tot 21.00 uur.

De kramen van de grootste braderie van het oosten staan nog steeds in de Rozendaalselaan, in de Hoofdstraat, in de Emmastraat en de Oranjestraat.

In de Oranjestraat treedt tussen 15.00 en 21.00 uur de band Eastwood op. Op het podium in de Parkstraat staan vanaf 13.00 uur zangeres Marchabelle en twee bands, Los Gitanos en Juicy ’n Bluesy. En op de parkeerplaats tegenover de kerk in de Emmastraat staan er grote springkussens voor de kinderen.

De tweede en laatste Velleper Donderdag is op donderdag 3 augustus.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten