Velleper Donderdagen van start

Foto: Pixabay

VELP – Komende donderdag is het zover. Dan staat Velp weer in het teken van de Velleper Donderdagen. In het centrum van Velp worden wederom ruim 200 kramen opgebouwd voor de eerste Velleper Donderdag van dit jaar. De braderie begint om 11.00 uur en duurt tot 21.00 uur.

De kramen van de grootste braderie van het oosten staan nog steeds in de Rozendaalselaan, in de Hoofdstraat, in de Emmastraat en de Oranjestraat.

In de Oranjestraat treedt tussen 15.00 en 21.00 uur de band Eastwood op. Op het podium in de Parkstraat staan vanaf 13.00 uur zangeres Marchabelle en twee bands, Los Gitanos en Juicy ’n Bluesy. En op de parkeerplaats tegenover de kerk in de Emmastraat staan er grote springkussens voor de kinderen.

De tweede en laatste Velleper Donderdag is op donderdag 3 augustus.