Verenigingen

Concert Pelgrim Brass in de kerk van Rozendaal

Foto: Pixabay

Begin augustus start traditiegetrouw de NJO Muziekzomer met diverse concerten door jonge musici. In de kerk van Rozendaal treedt op dinsdag 15 augustus het kwintet Pelgrim Brass op wat bestaat uit vijf muzikanten.

Een kaartje kost 16,50 euro. Jongeren tot en met 30 jaar betalen slechts 11 euro. Kijk voor meer informatie op de website www.muziekzomer.nl.

De vijf jonge koperblazers, Bas Duister – trompet, Ferdi Seelbach – trompet, Harry Stens – hoorn, Alejandro Luque Belmonte – trombone en Rommert Groenhof – tuba van Pelgrim Brass starten om 20.00 uur.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten