Streeknieuws

Twee weken geen treinen tussen Dieren en Zutphen

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

DIEREN – Reizigers kunnen twee weken niet met de trein reizen tussen Dieren en Zutphen. Tot en met 8 augustus wordt er gewerkt aan de spoorbrug in Zutphen.

De Nederlandse Spoorwegen zetten bussen in. In Dieren kunnen reizigers opstappen op het Wilhelminaplein tegenover fietsfabriek Gazelle. Wie de bus pakt moet rekening houden met een extra reistijd van 15 tot 45 minuten.

Door de werkzaamheden rijden er ook geen treinen tussen Zutphen en Apeldoorn. Ook hier worden bussen ingezet. Naast de spoorbrug in Zutphen wordt er ook gewerkt aan de Oude IJsselbrug.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten