Streeknieuws

Oranje Leeuwinnen slapen in Rheden

Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – Het nationaal dameselftal is vrijdag neergestreken in Rheden. De Oranjeleeuwinnen spelen zaterdagavond de kwartfinale tegen Zweden in stadion de Vijverberg in Doetinchem.

De dames overnachten in hotel De Roskam. De bus van het elftal kwam vrijdag het terrein van het hotel oprijden. Vrijdagavond is er nog een training op de Vijverberg en zaterdagavond komen de vrouwen in actie. De kaartjes voor de wedstrijd zijn uitverkocht.

Eerder was Rheden al de thuisbasis van het Belgische vrouwenteam. De Belgen trainden bij SC Rheden.

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten