Streeknieuws

Dorstige dief op Posbank in de boeien geslagen

Foto: politie Rheden-Rozendaal

RHEDEN – De politie heeft een dorstige dief in de boeien geslagen. De man had etenswaren en heel veel blikjes drinken uit het eettentje Koepel de Kaap op de Posbank bij Rheden meegenomen, meldt de politie.

Voordat hij zijn dorst kon lessen werd hij door agenten al aangehouden. Hij had volgens de politie in het eettentje ingebroken. De spullen waren in tassen gestopt.

De eigenaar van de zaak heeft aangifte gedaan en gaat proberen de schade te verhalen die door de inbraak is achtergelaten.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten