Verenigingen

Repair café in Rheden ook in de vakantie open

Foto: Pixabay

RHEDEN- Er blijkt bij Rhedenaren nog steeds vraag te zijn naar mensen die oude kapotte apparaten goedkoop kunnen repareren. In plaats van het nieuw kopen van een apparaat, betaalt u voor een reparatie bij het het Repair café  nog steeds 1,00 euro.

Ook in de vakantieperiode is het Repair café in het Dorpshuis in Rheden open. Op zaterdag 5 augustus gaan de deuren weer open van 9.30 uur tot 12.00 uur voor spullen die kapot zijn.

Het Repair café repareert kleding, kleine meubelen, huishoudelijke apparaten, gereedschap en laptops of p.c’s. Kijk voor meer informatie op de website www.repaircafe-rheden.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten