Verenigingen

Avondwandeling wildspeuren op de Veluwezoom

Foto: Natuurmonumenten

RHEDEN – Bezoekerscentrum Veluwezoom organiseert in de maand augustus een avondwandeling Wild speuren op dinsdag- en zaterdagavond. Deze tocht met de boswachter door Nationaal Park Veluwezoom is alleen bedoeld voor volwassenen. 

Op dinsdagavond 8 augustus is er weer een toch van 20.00 tot 22.00 uur. Kijk voor meer info op de website van Natuurmonumenten.nl.

Dieren laten diverse soorten sporen achter, zoals pootafdrukken, haren, keutels, mestputjes, looppaadjes, holen, ligplekken en vraatsporen. Door goed te speuren ontdek je zelf welk dier waar zijn sporen heeft achtergelaten. En hiermee hoe de verschillende dieren zich gedragen. Ps, Doe bedekkende kleding voor teken en stevige schoenen aan en neem een verrekijker mee.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten