Verenigingen

Huurdersvereniging Rheden geeft antwoorden op vragen

Foto: Vivare

RHEDEN – De huurdersvereniging in Rheden merkt steeds vaker dat het voor huurders van Vivare een probleem is om op het spreekuur van de vereniging in Velp te komen.

Daarom gaat Huurdersvereniging Rheden voorlopig elke derde maandag van de maand spreekuur houden in Dieren, voor het eerst op 21 augustus van 19.30 tot 20.30 uur in de Ontmoetingskerk aan de Admiraal Helfrichlaan in Dieren.

Alle huurders van Vivare in de gemeente Rheden met vragen en klachten over huren zijn welkom. Kijk voor meer informatie op www.hvr-velp.nl

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten