Streeknieuws

Muzikanten krijgen kans bij Hans en Grietje: ‘Het is fantastisch, ik kom dronken thuis’

Foto: Omroep Gelderland

VELP – Een bijzondere voorstelling in openluchttheater de Pinkenberg in Velp. In de bossen wordt vanaf vrijdag de sprookjesopera Hänsel und Gretel, de Duitse namen voor Hans en Grietje, uitgevoerd.

Het orkest bestaat uit zestig conservatoriumstudenten. De voorstelling is een initiatief om jonge muzikanten de kans te geven in een grote voorstelling te spelen. De vader van Hans en Grietje, Peter, wordt gespeeld door de bijna-afgestuurde operazanger David Visser. ‘Het is fantastisch. Ik kom dronken thuis, en wissel tussen een goede en kwade dronk. Dat is te gek’, vertelt hij over zijn rol.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Volgens de organisatie past de omgeving bij het sprookje. ‘In een bos waar je makkelijk de weg kwijtraakt, waar broodkruimelsporen door de vogeltjes worden opgegeten en waar gemene heksen wonen in huisjes van peperkoek.’

De voorstellingen beginnen vrijdag en woensdag 9 augustus is er een speciale kindervoorstelling. Meer informatie kun je vinden op www.depinkenberg.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten