Verenigingen

Muziekfestijn op Mr. B. van Leeuwenplein in Rheden

Foto: Pixabay

RHEDEN – Twee jaar geleden bedachten de broers Michael en Joey Hartkamp het thema evenement FeestBeesten. Op zaterdag 2 september vieren de FeestBeesten de vijfde editie van het evenement met een groot feest op de Mr. B. van Leeuwenplein in Rheden.

En dit keer pakken ze extra uit met een festival voor bijna 2.000 bezoekers. Er zijn optredens van onder andere Django Wagner, Lange Frans, Snollebollekes, Joey Hartkamp, Stef Ekkel, John de Bever, Peter Beense en Emile Hartkamp.

“FeestBeesten staat voor gezelligheid, saamhorigheid en puur feest. Even je gedachtes helemaal leeg maken en alleen maar bezig zijn met feesten”, aldus de gebroeders Hartkamp.

Bezoekers die dit feest niet willen missen moeten er snel bij zijn want kaarten zijn alléén in de voorverkoop verkrijgbaar. Voor meer info surf naar www.feestbeestenparty.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten