Streeknieuws

Touw over weg gespannen; meisje (18) op scooter raakt gewond

Foto: archief Studio Rheden

LATHUM – Een touw dat over de weg was gespannen, heeft vrijdagavond in Lathum voor een ongeval gezorgd. Een meisje die met haar scooter over de Groenestraat reed, werd slachtoffer. Ze raakte gewond.

Omstanders die kwamen helpen na het ongeval zagen al snel dat er een touw over de weg was gespannen bij de brug. De politie werd gewaarschuwd, agenten zagen twee jongens die in de buurt liepen.

De jongens worden ervan verdacht dat zij het touw over de weg hebben gespannen. Het gaat om twee jongens van 13 en 14 jaar uit de gemeente Zevenaar. Ze zijn aangehouden en worden gehoord over hun rol.

Het slachtoffer is een 18-jarig meisje uit Lathum. Ze raakte gewond en is ter plaatse behandeld door ambulancepersoneel.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten