Streeknieuws

Pony’s ontsnappen uit de wei bij Laag-Soeren

Foto: politie Dieren

DIEREN – Agenten zijn in de nacht van donderdag op vrijdag druk geweest met twee ontsnapte pony’s.

De politie kreeg een melding dat de pony’s op de weg zouden lopen op de Harderwijkerweg tussen Laag-Soeren en Eerbeek. Toen de agenten ter plaatse waren stonden de pony’s rustig in de berm te grazen.

‘Na een korte zoektocht vonden wij het zwakke punt in de omheining van het weiland. De plek waar ze vermoedelijk het weiland verlaten hebben. Maar ook weer, met een beetje hulp van ons, naar terug gewandeld zijn’, aldus de politie.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten