Streeknieuws

Automobilist raakt auto’s op A348 en ramt verkeersbord

Foto: Studio Rheden

LEUVENHEIM – Agenten hebben een man aangehouden die vermoedelijk met drugs op over de snelweg A348 reed. Onderweg raakte hij auto’s en ramde een verkeersbord.

De automobilisten wisten in Leuvenheim te voorkomen dat de man nog verder reed. Toen agenten ter plaatse kwamen stond de auto al aan de kant op de Arnhemseweg. De mensen die hem achtervolgd waren vertelden dat de man onderweg nog een verkeersbord had geramd.

De agenten kregen op basis van de toestand van de man en een kleine hoeveelheid drugs die in de auto werd gevonden, het vermoeden dat de man onder invloed van drugs was. Ook had hij geen rijbewijs.

Daarom is de 42-jarige man uit Deventer aangehouden. Onderzoek moet uitwijzen of hij ook inderdaad onder invloed van drugs was.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten