Streeknieuws

Man (75) ramt huis in Eerbeek en komt om het leven

Foto: archief Studio Rheden

EERBEEK – Een 75-jarige man uit Eerbeek is zondagavond om het leven gekomen. De man zat in zijn auto en raakte vermoedelijk onwel.

Daarbij ramde hij op de oprit zijn huis. Omstanders en hulpdiensten hebben nog eerste hulp verleend maar dat mocht niet meer baten, meldt de politie.

Het ongeval gebeurde op de Boerhaavelaan in Eerbeek.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten