Verenigingen

Gladiolenfestival en Kinderfestijn in Laag Soeren

Foto: Pixabay

LAAG SOEREN – Tijdens de weekends van 12/13 en 19/20 augustus vindt weer het jaarlijkse gladiolenfestival plaats. En deze keer wordt het opgeluisterd met een kinderfestijn.

Er staan weer honderden gladiolen in bloei in de mooiste kleuren, er kunnen boeketten worden samengesteld door bezoekers en er zijn interessante dialezingen en een doorlopende demonstratie bloemen tekenen.

Het (gratis) Gladiolenfestival (voor elke leeftijd) vindt plaats aan de Jut van Breukelerwaardlaan 6 in Laag Soeren tussen 11.00 en 17.00 uur.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten