Paperclip organiseert jazz-concert vanwege 40 jarig jubileum

Foto: de Paperclip

VELP – Ontmoetingscentrum de Paperclip bestaat dit jaar 40 jaar. Daarom viert de Paperclip op 28, 29 en 30 september zijn 40 jarig jubileum. Op 28 september is er een receptie voor genodigden en belangstellenden van 16.00 tot 19.00 uur. En op 29 september organiseert de Paperclip een Jazz-concert met de negenmans formatie van de Ol’Stars.

Het Jazz-concert van de Ol’Stars in ontmoetingscentrum de Paperclip aan de Eiberstraat in Velp is speciaal voor de inwoners van Velp en omstreken. De toegang is natuurlijk gratis. De zaal gaat open om 19.00.

Op de laatste avond wordt een een feest georganiseerd voor alle vrijwilligers in het ontmoetingscentrum.

Paperclipper
Dit jaar zal de “Paperclipper” ook worden vervangen voor een huis-aan-huisbrochure. Deze wordt verspreid in heel Velp, Rozendaal en Rheden. De brochure geeft korte informatie over alle activiteiten en cursussen van de Paperclip. Kijk voor meer info en nieuwe cursussen op de website www.paperclipvelp.nl.