Verenigingen

‘Het Grote Piraten Avontuur’ op de Pinkenberg

Foto: Cultuurbedrijf RIQQ

VELP – In Openluchttheater de Pinkenberg vindt op woensdag 16 augustus een spannende familiemusical plaats met veel muziek en humor. De musical “Het Grote Piraten Avontuur” start om 14 uur.

De vader van Jules is op mysterieuze wijze verdwenen terwijl hij op zoek was naar de schat van de zeven zeeën. Sinds die dag doet Jules er alles erachter te komen waar zijn vader is.

Als hij tijdens een warme zomeravond op zijn zusje moet passen wordt zij ontvoerd door de gemene Piraat Pirossa. Samen met de stoere Piraat Elize moet Jules de piratenwereld induiken om zijn zusje te redden.

Kaartjes zijn te reserveren via www.depinkenberg.nl. Bij slecht weer wordt de voorstelling verplaatst naar Sporthal de Hangmat in  Rheden.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten