Streeknieuws

Inwoners Rheden krijgen vragenlijst over veiligheid

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

DE STEEG – Bij ruim 2500 inwoners van Rheden valt binnenkort een vragenlijst in de bus over veiligheid. Het gaat om een onderzoek naar criminaliteit, onveiligheid, buurtproblemen en het optreden van gemeente en politie.

Er staan vragen in over onder meer de veiligheid in de buurt en hoe tevreden inwoners zijn over de politie. Met de resultaten wil de gemeente de aan de slag om de veiligheid in de gemeente verder te verbeteren.

De vragenlijst wordt half augustus verstuurd. De resultaten zijn pas in maart 2018 bekend.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten