Verenigingen

Komend weekend IJsselfeest op de veerstoep in Dieren

Foto: Beelden van Boven

DIEREN – Komend weekend staat Dieren-Zuid weer op z’n kop. Het traditionele IJsselfeest vindt dit jaar plaats op vrijdag 18 en zaterdag 19 augustus. De horeca ondernemers van Stichting Horeca Evenementen Dieren e.o. hebben ook dit jaar weer de handen ineengeslagen voor een gratis feestje.

Op vrijdagavond draait Ferry Somogyi op het IJsselfeest. En op zaterdag komt Bram Boender uit Dieren, bekend van Idols, optreden.

Andere artiesten die vrijdag op het IJsselfeest optreden zijn DJ Kevin uit Dieren en Feest DJ’s Laurens & Joost (Korenmarkt Arnhem). Op zaterdag 19 augustus treden op DJ Kevin (Dieren), Bram Boender(Idols), de Popgunnn band en Soultrain met DJ Patricia (Korenmarkt Arnhem).

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten