Streeknieuws

Man aangehouden na inbraak in winkel Velp

Foto: Pixabay

VELP – De politie heeft een 48-jarige man aangehouden voor een inbraak in een winkel aan de Hoofdstraat in Velp. Dat gebeurde zondagavond.

Een omstander zag de inbraak en belde de politie. Toen agenten een kijkje kwamen nemen was de inbreker al verdwenen. De snorfiets van de inbreker stond er nog wel. Die werd door de agenten op slot gezet.

Later zag dezelfde omstander de inbreker bij de snorfiets. In de nacht van zondag op maandag wisten de agenten de inbreker aan te houden in de Oranjestraat.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten