Dirk Scheele weer in Openluchttheater de Pinkenberg

Foto: Cultuurbedrijf RIQQ

VELP – Dirk Scheele is erg populair bij kinderen.  De gitarist, zanger, liedjesschrijver en acteur maakt muziek voor kinderen van 2 tot en met 8 jaar.  En deze keer komt hij naar De Pinkenberg om de kinderen te vermaken.

Dirk Scheele neemt de kinderen mee naar iets bijzonders, een echt popconcert om samen muziek te maken in het openluchttheater in Velp. Dirk zal op woensdag 23 augustus om 14 uur veel zomerliedjes zingen uit zijn televisieserie ‘Op Stap met Dirk Scheele’.

Uiteindelijk formeert Dirk samen met de kinderen een echte swingende gitaarrockband met zomerfruit als instrument. De voorstelling voor alle kinderen vanaf 3 jaar begint om 14.00 uur. Bij slecht weer wordt de voorstelling verplaatst naar Sporthal de Hangmat in Rheden. Kaartjes reserveren kan via www.depinkenberg.nl.