Doesburger (23) in elkaar geslagen bij skatebaan

Foto: archief Studio Rheden

DOESBURG – Bij een vechtpartij woensdagavond in Doesburg is een 23-jarige man uit die plaats gewond geraakt. Het slachtoffer moest naar het ziekenhuis om zich aan zijn verwondingen te laten behandelen.

De vechtpartij werd bij de politie gemeld en deed zich voor bij de skatebaan aan De Linie in Doesburg. Naast het slachtoffer trof de politie nog een aantal omstanders aan.

Uit hun relaas bleek dat het slachtoffer het kort daarvoor aan de stok kreeg met een bekende. Een woorden wisseling draaide uit op een handgemeen waarbij de 23-jarige verwondingen opliep. Wat de precieze aanleiding tot de vechtpartij was en wat er precies is gebeurd wordt nog nader onderzocht.

De vermoedelijke dader is bij de politie bekend maar nog niet aangehouden.