Verenigingen

Eerste schrijfbijeenkomst in Ons Raadhuis op 23 augustus

Foto: Ons Raadhuis

VELP – Vanaf 23 augustus tot en met 25 september is er de tijd om te schrijven, schilderen, kleuren, handwerken, boetseren en fotograferen over het thema vóór de geraniums blijven.

Er zijn zes schrijfbijeenkomsten die worden begeleid door Hanneke Beld en om mee te doen hoef je geen schrijfervaring te hebben.

De schrijfbijeenkomsten zijn op woensdag-ochtenden 23 augustus en 6 en 20 september van 10 tot 12 uur. En op maandagmiddagen 28 augustus, 11 en 25 september 15 tot 16.30 uur. Kijk voor meer informatie op www.onsraadhuis.com.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten