Streeknieuws

Kindervakantiekamp Rhevak afgesloten met groot kampvuur

Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – Het kindervakantiekamp Rhevak in Rheden is vrijdagavond afgesloten met een groot kampvuur. Het vuur werd gemaakt van de hutten die de afgelopen week werden gemaakt.

Een onweersbui probeerde nog roet in het eten te gooien, maar later op de avond kon het vuur alsnog flink branden. De Rhedense brandweer hield een oogje in het zeil.

Een week lang bouwden de kinderen hutten op het terrein. Woensdag werden ze nog getrakteerd op een ijsje door burgemeester Petra van Wingerden. In Dieren en Velp zijn er komende week ook vakantiekampen.

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten