Verenigingen

Rheden Cup 2017 dit jaar bij Sportclub Veluwezoom Velp

EK Voetbal bij DVOV in Virtual Reality

Foto: Pixabay

RHEDEN – Vorig jaar heeft Sportclub Veluwezoom bij Sc.Rheden het voetbaltoernooi om de ‘Rheden Cup’ gewonnen. Dit jaar is het dus de beurt van Sc.Veluwezoom om dit toernooi te organiseren dat in november haar 25-jarig bestaan viert.

Alle uit de gemeente Rheden komende voetbalverenigingen hebben toegezegd wederom te zullen deelnemen. Sc.EDS (Ellecom), vv Dieren en Dierensche Boys (Dieren), Sc.Rheden (Rheden) en DVOV, VVO en Sportclub Veluwezoom (Velp) gaan op 25 en 26 augustus strijden om de felbegeerde Rheden Cup.

De senioren 1e elftallen starten dit jaar op vrijdagavond 19.00 uur met hun wedstrijden om vervolgens op zaterdagmiddag 26 augustus vanaf 13.00 uur een vervolg te geven en te kijken wie zich winnaar mag noemen van de Rheden Cup 2017. De prijsuitreiking zal rond 16.00 uur plaatsvinden.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten