Rheden Cup 2017 dit jaar bij Sportclub Veluwezoom Velp

EK Voetbal bij DVOV in Virtual Reality
Foto: Pixabay

RHEDEN – Vorig jaar heeft Sportclub Veluwezoom bij Sc.Rheden het voetbaltoernooi om de ‘Rheden Cup’ gewonnen. Dit jaar is het dus de beurt van Sc.Veluwezoom om dit toernooi te organiseren dat in november haar 25-jarig bestaan viert.

Alle uit de gemeente Rheden komende voetbalverenigingen hebben toegezegd wederom te zullen deelnemen. Sc.EDS (Ellecom), vv Dieren en Dierensche Boys (Dieren), Sc.Rheden (Rheden) en DVOV, VVO en Sportclub Veluwezoom (Velp) gaan op 25 en 26 augustus strijden om de felbegeerde Rheden Cup.

De senioren 1e elftallen starten dit jaar op vrijdagavond 19.00 uur met hun wedstrijden om vervolgens op zaterdagmiddag 26 augustus vanaf 13.00 uur een vervolg te geven en te kijken wie zich winnaar mag noemen van de Rheden Cup 2017. De prijsuitreiking zal rond 16.00 uur plaatsvinden.