Verenigingen

Veel activiteiten tijdens Rozendaalse Buitendag

Foto: Jennie Burgers

ROZENDAAL – Dit jaar is de Rozendaalse Buitendag op zondag 3 september. Dan worden er week veel leuke activiteiten voor jong en oud georganiseerd in de gemeente Rozendaal waaronder een fietstocht langs de Gelderse kastelen en in Park Rosendael komen sport- en familieactiviteiten.

Met de toer- en racefietsen fiets iedereen langs verschillende kastelen in de buurt. De start is om 10:00 uur in de voortuin van het kasteel. Zowel de 45 als de 70 km toer vertrekt tegelijkertijd. Deelname hieraan is gratis.

Tussen 14.00 en 17.00 uur zijn er GPS-speurtochten, handboogschieten en andere landgoedspelen. In het park van het kasteel Rosendael zijn leuke activiteiten voor alle leeftijden. Deelname is gratis.

En om 17.00 uur is er een barbecue bij de Oranjerie Rosendael. Aanmelden voor deze Buitendag is niet nodig.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten