Verenigingen

Boswachter organiseert vleermuizentocht in Park Veluwezoom

Foto: Natuurmonumenten

RHEDEN – Wie wil op zaterdag 26 augustus of op 2 september van 20.00 tot 22.00 uur mee op vleermuizentocht? Samen met de boswachter gaan kinderen vanaf 9 jaar en volwassenen op zoek naar de mysterieuze dieren in Nationaal Park Veluwezoom.

Voor de avondwandeling begint volgt er eerst een korte presentatie in bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden.

Met behulp van een batdetector gaat de boswachter op zoek naar de verschillende vleermuizen die in Park Veluwezoom leven. Elke soort heeft zijn eigen geluid en frequentie.  Aanmelden kan via www.natuurmonumenten.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten